Kurumsal Toplantılarınız İçin Doğru Adres: İksir Resort Town

İş dünyasında bilgi her şeyden önce gelir. İhtiyaç duyulan bilgiye zaman kaybetmeden ulaşarak, bunu ekip üyelerine doğru bir şekilde aktaran şirketler ve organizasyonlar her zaman bir adım öndedirler. İksir Resort Town, takımınızı oluşturan profesyonellerin ufkunu açmak, çalışanlarınızın şirketinizin sinerjisini ve vizyonunu yansıtmaları amacıyla gerçekleştireceğiniz toplantılar için en konforlu ortamı sunuyor.

Kastamonu’da İş Toplantısı

Ceviztepe Yerleşkesi’nde bulunan toplantı mekanlarında ulusal veya uluslararası çapta düzenleyeceğiniz seminer, sempozyum, konferans, panel veya diğer toplantılarınız için en uygun atmosferi yakalarken, ekibiniz de doğayla iç içe bulunan, şehir hayatından uzaktaki bu bölgede tertemiz havayı soluyarak toplantılardan keyif alacak.

Ayrıca, yoğun tempoyla geçecek kurumsal toplantılar sonrasında ekibinizin rahatlaması, zihinsel yorgunluğunu üzerlerinden atması için alternatif pek çok etkinlik de İksir Resort Town’da mevcut. Çalışanlarınız binicilik eğitimleri ve atlı sporlardan doğayla daha da yakınlaşacakları doğa yürüşleri ile bisiklet turlarına, ekip ruhunu üst düzeyde yaşayacakları futbol, voleybol ve basketbol gibi takım sporlarından heyecan arayan macerasever çalışanlarınızın favorisi olacak ATV ve off-road turlarına uzanan geniş bir etkinlik yelpazesi ile karşılaşacak. Bireysel olarak rahatlamak isteyenler için iseyüzme, Türk Hamamı, balık avı, Ilgaz Dağı’na düzenlenen geziler, masa tenisi, satranç, bilardo vb. salon oyunları dahil sayısız etkinlikle toplantılarınız daha da eğlenceli hale gelecek. Yöresel lezzetleri ve doğal ortamından toplanan ürünlerle yapılan yemekleri de tadacağınız zengin bir mutfakla tanışacağınız İksir Resort Town’un renkli ve konforlu ortamında, muhteşem bir doğa manzarası eşliğinde verimli toplantılar gerçekleştireceksiniz.

Kurumsal toplantılarınız için biri 100 kişilik, diğeri 25 kişilik kapasiteye sahip iki özel alanı bulunan İksir Resort Town’un toplantı salonları ‘nda barkovizyon, tepegöz, mikrofon, beyaz tahta, video, LCD TV, kablosuz internet ağı, faks, telefon, flipchart ve müzik yayını imkanlarından da yararlanabilirsiniz.

DİĞER YAZILARIMIZI KEŞFEDİN

ETKİNLİKLERİMİZDE BİZE KATILIN

Kastamonu İksir Resort Town Etkinlikler
ETKİNLİK TAKVİMİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

GALERİMİZE GÖZ ATIN

İksir Resort Town Galeri
KEŞFETMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorum bırakmak ister misiniz ?

  +  28  =  30